Wonen omringd door natuur

Residentie ’t Laar komt aan het begin van de Kapelstraat in Heeze, om de hoek van het buurtschap Strabrecht met typerende langgevelboerderijen. De bijnaam ‘de Parel van Brabant’ heeft Heeze gekregen vanwege de vele natuur, waaronder de Herbertusbossen en de Strabrechtse Heide. In het begin van de 12e eeuw heette het hier zelfs ‘Heerlijkheid Heeze, Leende en Zesgehuchten’ met als middelpunt Kasteel Heeze. De horeca, winkels en boetiekjes geven het dorp een levendig centrum met als jaarlijkse hoogtepunt de Brabantsedag met een theaterparade die tienduizenden bezoekers trekt.

Vanaf ’t Laar heb je alles op wandel- en fietsafstand: winkels, openbaar vervoer, cultuur, eetgelegenheden en prachtige natuur. Heeze heeft bovendien een station met goede treinverbindingen naar Eindhoven, Weert en verder.

Situatieschets

Op de afbeelding hiernaast is in kaart gebracht waar ’t Laar gesitueerd zal zijn ten opzichte van de huidige bebouwing. Deze vogelvluchtimpressie geeft een indruk van het projectplan.

Alle op deze website getoonde sfeerimpressies en schetsen zijn concepten. Aan deze beelden kunnen geen rechten ontleend worden.

Lekker op pad!

’t Laar ligt op een bijzondere locatie. Op steenworp afstand staat Kasteel Heeze en binnen 10 minuten fietsen ben je bij het Laarzenpad en de Strabrechtse Heide waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. En wil je eens wat verder op pad, dan heb je de keuze uit diverse mogelijkheden. Bushalte Kapelstraat ligt letterlijk op een steenworp afstand van ’t Laar. Liever met de trein? Op nog geen kilometer afstand vind je station Heeze. Vanuit hier reis je naar Eindhoven of Weert en sta je in zo’n anderhalf uur op Amsterdam Centraal.

Alle voorzieningen in de buurt

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij diverse supermarkten in Heeze. Op slechts 2 minuten fietsafstand vind je de Albert Heijn en op 5 minuten rijden bevindt zich de Coop. In Heeze vind je diverse huisartspraktijken, de dichtstbijzijnde is slechts 4 minuten lopen. Voor uitgebreidere medische zorg kun je terecht bij het Anna Ziekenhuis in Geldrop (4,5km) of het Maxima Medisch Centrum in Eindhoven (10 km). Heeze biedt diverse tandartspraktijken. De dichtstbijzijnde vind je op slechts 2 minuten fietsen. Iedere ochtend met de fiets of te voet naar school? Vanuit ’t Laar ben je in 3 minuten fietsen bij Basisschool Dirk Hezius. Liever te voet? Dan ben je er in 9 minuten. Op zoek naar een kinderdagverblijf? Op een afstand van 4 minuten rijden vind je het kinderdagverblijf Kumari. En voor een gezellige middag met familie of vrienden hoef je ook niet ver: op nog geen minuut fietsen vind je diverse eet- en drinkgelegenheden. Ontmoet elkaar bij Tapperij de Zwaan, Brasserie Loef of Cafetaria Strabrecht.

't Laar op de kaart